Personellforbundet gratulerer

Publisert fredag 27. januar 2017 - Solveig Jakobsen

Sjef Cyberforsvaret, generalmajor Inge Kampenes. Foto: Torbjørn Kjosvold
I dag har det vært flere utnevnelser i statsråd. Personellforbundet ønsker å benytte anledningen til å gratulere.

Brigader Inge Kampenes ble utnevnt til generalmajor og beordret til stillingen som Sjef Cyberforsvaret. Kampenes har bred tjenesteerfaring fra Luftforsvaret og andre avdelinger i Forsvaret og i Forsvarsdepartementet. Han har også erfaring fra internasjonale operasjoner.

Videre ble også Brigader Lars Christian Aamodt i dag utnevnt til generalmajor. Han ble beordret til stillingen som nestkommanderende (NK) og stabssjef (STSJ) ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH).

Aamodt har bred erfaring fra Luftforsvaret og andre avdelinger i Forsvaret. Han har også erfaring fra internasjonale operasjoner.

Luftforsvaret fikk også ny sjef i dag, den første kvinnelige øverste sjefen i Luftforsvaret. Brigader Tonje Skinnarland ble utnevnt til generalmajor og beordret til stillingen som Sjef Luftforsvaret.

Skinnarland har bred operativ- og stabserfaring fra både Luftforsvaret og andre avdelinger i Forsvaret og Forsvarsdepartementet. Hun har vært midlertidig beordret som Sjef Luftforsvaret siden 24. oktober 2016.

Vi gratulerer alle 3 med utnevnelsen og ser frem til et godt samarbeid.

Les mer på www.forsvaret.no